Crèmerie Rochus
Rochus

Van kaasmeester tot affineur

Eveline volgde een opleiding tot kaasmeester en blijft zich verder bijscholen tot affineur. Het streven naar de perfecte afrijping en een focus op rauwmelkse kazen wordt duidelijk gesmaakt. In 2019 werd de delicatessenzaak verkozen tot kaaswinkel van het jaar door het label van de Noord-Hollandse Gouda. In januari 2020 ging Katrien, met een gerust hart, op pensioen.

Tweede generatie vol liefde voor het product

In januari 2020 gaf Katrien de fakkel door aan haar schoondochter Eveline, die sinds oktober 2015 al in de winkel werkt. Zij zet de familiale onderneming verder, met passie voor lekker eten, en met liefde voor de geschiedenis van de winkel. 

Rochus

De kaas- en delicatessenwinkel vandaag

Cremerie St.-Rochus wil zich verder specialiseren in kaas en delicatessen. Elke kaas die in de winkel ligt, is uitvoerig geproefd en zorgvuldig geselecteerd. Ideaal om thuis te genieten van kaasplanken, charcuterieplanken, tapasplanken, racletteschotels en lokale producten. Ook verschillende restaurants kopen hun kazen bij delicatessenzaak Cremerie St.-Rochus.

Proeven van onze liefde?